Uusi toimitilamme sijaitsee Hattulan Pelkolan kylässä, vain 10min. matkan päässä Hämeenlinnan Tiiriöstä. Pelkolan koulu on saanut meiltä nimekseen Wanhan Koulun Rauha. Yli 100-vuotias ja 700m2:n talovanhus on kokenut käsissämme vanhaa kunnioittavan muodonmuutoksen ja kaksi isoa salia on nyt remontoitu. Juhlasalit on mahdollista yhdistää tai jakaa liukuovilla ja tilat sopivat jopa 80 hengen juhliin.

Työhyvinvoinnin tyhy- ja tyky- päiviin tarjoamme Myllytalon tapaan samoja, kaikille sopivia kehon huoltoon ja rentotumiseen keskittyneitä ohjelmia (erilaiset joogat, äänimaljarentoutukset ja workshopit). Saliin mahtuu kerrallaan max 20 rentoutujaa tai joogaajaa. Keroo toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä sinua ja ryhmääsi palveleva kokonaisuus!

Ruokailut on mahdollista järjestää itse, tai käyttää yhteistyökumppanimme Nylanderin pitopalvelun maukkaita tarjoiluita. Pienemmille ryhmille voit kysyä tarjousta myös suoraan meiltä.

Vuokrahintaan kuuluu asiakaskeittiö sekä arabian vanhojen astiastojen käyttö. Katso lisää IG @wanhankoulunelamaa

Annamme Wanhan Koulun Rauhasta mielellämme lisätietoja ja olet sovittaessa myös tervetullut tutustumaan tiloihin! Ole yhteydessä Harriin puh. 0400 861042.