Majoitus

Huoneistoissamme yövyt kotoisasti, ripauksella luksusta ja hemmottelua. Huoneistohotelli-tyyppisesti toteutetut majoitustilamme on tehty 1900-luvun alussa rakennettuun talli- navettarakennukseen, joka on muutettu tyylillä ja laadukkaasti remontoiden täysin palveleviksi huoneistoiksi. Huoneistomme ovat hyvin varusteltuja niin yhden kuin useamman henkilön tarpeisiin. Huoneistojen keittiöt sisältävät astiastot vähintään neljälle, jääkaapin, lieden, tiskikoneen, mikroaaltouunin, kahvinkeittimen (MoccaMaster) ja vedenkeittimen sekä leivänpaahtimen. TV ja pyykinpesukone löytyvät myös kummastakin huoneistosta. Pihapiirimme tarjoaa ilmaiset pysäköintitilat, ja huoneistoissa on langaton internet-yhteys.

Aamiaisen (10€) tai Loistoaamiaisen (18€) voi tilata varauksen yhteydessä ja se toimitetaan huoneiston jääkaappiin edellisenä iltana. Huoneistoistamme löydät aina kahvia ja teetä sekä puurohiutaleita, suolaa ja sokeria.

Pyynnöstä majoittujien käytössä on lautapelejä, korona-peli, kroketti-peli ja petanque, hiekkaleluja sekä talvisin pulkkia. Pieneen retkeilyyn on Myllytalolta saatavissa mukaan istuinaluset, termospullo ja emaliset Muumi-mukit. Pihapiiristä löytyy sulan maan aikaan myös satupolku kaikille lapsenmielisille.

Kiltit lemmikit ovat myös tervetulleita majoittumaan. Lemmikkimaksu on 10€/vrk/lemmikki tai max 30€/viipymä/lemmikki