Siirry sisältöön
Juhla-, kokous- ja kurssitila
350,00 € / 5 h

Kauppias

Myllytalomylly@myllytalo.fi0400 579281Y-tunnus:1771642-7Kauppiaan ehdot

Wanhan Koulun Rauhassa voit järjestää juhlasi ja kurssisi uniikissa, erilaisessa ja juurevassa ympäristössä. Kaunis värimaailma, hiljaiset hirsiseinät ja rauhoittava ympäristö tarjoavat upeat ja ikimuistoiset puitteet juhlillesi ja kokouksillesi oli kyse sitten häistä, syntymäpäivistä, hautajaisista, kurssi- tai sukujuhlista tai vaikkapa työyhteisön kokouksesta.

Wanhan Koulun Rauhan juhlatilana toimii kaksi liukuovilla erotettavaa/yhdistettävää suurta salia. Huonekorkeus saleissa on n. 3,6m. Isomman salin koko on n. 70m2 ja pienemmän n. 60m2. Salit ovat järjestykseltään muunneltavissa toiveiden ja tarpeiden mukaan 10-80 hengen tilaisuuksiin. Pienempi sali on varustettu ilmalämpöpumpulla tilojen viilentämiseksi tai lämmittämiseksi, jonka lisäksi käytössänne on videotykki.

Tilavuokraan sisältyy asiakaskeittiön ja vanhojen Arabian astiastojen käyttö sekä tutustumiskäynti paikanpäälle. Lisämaksusta järjestyy myös esim. valkoinen liinoitus ja tilanteeseen sopivat kukat, kynttilät ja koristeet. Lyhyempiin varauksiin loppusiivous sisältyy, pidemmissä varauksissa se on lisäpalvelu. Säiden salliessa myös puutarha on käytössänne.

Vapaamuotoisempia tilaisuuksia ja illanviettoja varten olemme varanneet koulun alakerrasta erillisen, rouheamman Olotuvan, jonne on oma sisäänkäynti parkkipaikalta. Olotupaan rakentuu kevään 2024 aikana myös minikeittiö. Olotupaan suosittelemme kertakäyttöastioiden käyttöä.

Noutopöytään on helppo saada katettua isommallekin vierasmäärälle herkullinen puffet. Tarjottavat voit tuoda itse tai tilata ne yhteistyökumppaniltamme Nylanderin pitopalvelulta. Pienemmille ryhmille voit kysyä tarjousta myös suoraan meiltä.

Hinnoittelu toteutuu osallistujamäärän, tilatarpeen, tilavuokran pituuden ja lisäpalveluiden mukaan. Juhlasalin vuokra on alk. 282€ + alv 24%. Esim. häätilan vuokraus toteutuu koko viikonlopun mittaisena pe (klo 17) -su (klo 14), hinta alk. 766€ + alv 24%.

Kysy tarjous ja lisätietoja puh. 0400 861042/Harri Tuomi.

Tervetuloa meille - Rauhassa on hyvä olla.

Katso myös IG @wanhankoulunrauha