Siirry sisältöön
Sisäinen voima -miniretriitti Rauhassa 22.7.2024
95,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Myllytalomylly@myllytalo.fi0400 579281Y-tunnus:1771642-7Kauppiaan ehdot

Sisäinen voima -miniretriitti Rauhassa ma 22.7.2024

Heinäkuisella miniretriitillä otetaan käyttöön omat sisäiset voimavarat, ja luovalle potentiaalille annetaan sen tarvitsema tila maadoittavassa maalaisympäristössä. Oman voimamantran tai -lauseen luomiseen ei sisälly mitään uskonnollista ellet niin halua - siihen kiteytyy jotain, joka muistuttaa sinua itsellesi tärkeästä asiasta, tunteesta, tavoitteesta tai toiveesta tiivistetyn positiivisesti. Et myöskään tarvitse erityisiä taitoja kirjoittamisen lisäksi, sillä lauseen tekemisessä ei ole oikeaa tai väärää tapaa ilmaista itseään. Päivän rentoutusosuuksissa käytetään aitoa shamaanirumpua, ja laadukkaita gongeja. Yinjoogassa keskitytään voimauttavaan läsnäoloon.

Retriitti toteutetaan Hattulan vanhimman kyläkoulun, Pelkolan koulun entisöidyssä salissa, yli satavuotiaiden hirsiseinien rauhallisessa syleilyssä (os. Markkulanmäentie 6, Parola). Kaikki harjoituksiin liittyvät tarvikkeet löytyvät meiltä. Retriittiin otetaan osallistujia maksimissaan 15. Ruuat ovat itse tehtyjä ja toiveestasi huomioimme myös erikoisruokavaliot.

Tervetuloa sisäisten voimavarojesi lähteille! Rauhassa on hyvä olla <3

OHJELMA

Maanantai 22.7.2024

10 Saapuminen ja aamiainen (tuorepuuro, marjasmoothie, hedelmiä)

11 - 12.30 Virittäytyminen itsen äärelle, rumpu- ja äänirentoutus (puutarhassa, säävaraus)

12.30 - 13.30 Lounas (salaattipuffa kanalla ja tofulla)

13.30 - 15.30 Oman voimamantran luominen - hengitys- ja äänimeditaatio + luova kirjoittaminen

Päivätee / ja -kahvi joustavasti työskentelyn lomassa

16 - 17.30 Voimauttava yinjooga ja gong-rentoutus

18 Kohti kotia

Retriitin ohjaavat Myllytalon ja Wanhan Koulun Rauhan isäntä ja emäntä, Harri ja Kirsi Tuomi. Retriitille otetaan max 15 osallistujaa.

Hinta 95 € sisältäen ohjelman ja siihen liittyvät tarvikkeet, sekä ohjelmaan merkityt ruokailut. Ilmoittautuminen on sitova, maksuton peruutus 1 vko ennen tapahtuman alkua. 50% hinnasta palautetaan, mikäli peruutus tapahtuu ennen kahta vuorokautta tapahtuman alkua, jonka jälkeen hinta peritään täysimääräisenä.

Vegaani ja gluteeniton ruokavalio mahdollinen, ilmoita siitä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja puh. 0400 861042 / Harri tai mylly@myllytalo.fi