Siirry sisältöön
Kirsi ja Harri

MYLLYTALON VÄKI

Me olemme Kirsi ja Harri Tuomi. Hyvinvointi on osa ydinosaamistamme - Harri on ammatiltaan fysioterapeutti, Yin-joogan ja restoratiivisen joogan ohjaaja sekä Peter Hess äänimaljarentouttaja, Kirsi FT musiikki- ja vuorovaikutusterapeutti, työnohjaaja sekä restoratiivisen joogan ohjaaja ja äänimaljarentouttaja . Elämän haastaviin puoliin pääsimme tutustumaan mm. lastensuojelun parissa työskentelyn kautta, jolloin omasta jaksamisesta huolehtiminen on myös henkilökohtaisella tasolla noussut esiin. Tästä kumpuaakin Myllytalon tavaramerkiksi noussut "Hengitä.". Se ei käske, ei kehoita, eikä huuda, vain toteaa, ehkä hiukan muistuttaakin. Arjen voimavarojen löytäminen on meille kaikille yhtä tärkeää kuin silloin tällöin ripaus luksusta ja hemmottelua. Nyt kun omat kolme lastamme ovat jo muuttaneet pois kotoa, on tullut aika avata Myllytalon ovet tälle mahdollisuudelle. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi!

MYLLYTALON HISTORIA

Myllytalolla on satavuotinen historia Hämeenlinnan itäpuolella. Talo sijaitsee silloisen maantien, nykyisen kevyen liikenteen väylän varrella Ruununmyllyn koulun ja Kruununmyllyn vieressä. Päärakennus piha-aittoineen valmistui vuonna 1921 ja sama suku asui taloa vuoteen 1989 saakka. Tuomet ovat Myllytalon neljäs isäntäväki ja he muuttivat taloon elokuussa 2011. Tavoitteena on vaalia vanhoja rakennuksia ja pihapiiriä perinteitä kunnioittaen nykyajan vaatimuksiin vastaten.

KIRSI

Kirsi Tuomi on FT musiikkiterapeutti, Theraplay- ja DDP -vuorovaikutusterapeutti, työnohjaaja (STOry) ja mlko. Kirsin erityisenä osaamisalueena on 25 vuoden ajan ollut kiintymyspohjainen kuntoutus syntymä-, sijais- ja adoptioperheiden kanssa.  Kirsi toimii terapia- ja työnohjaustyön lisäksi kouluttajana erityisesti musiikkiterapian, varhaisen vuorovaikutuksen ja perhekeskeisen työskentelyn aloilla. Kirsi on luennoinut omaan erikoisalaansa liittyen lukuisissa ulkomaisissa kongresseissa ja tekee myös kansainvälistä yhteistyötä terapia-alan muiden ammattilaisten kanssa. Työnohjaajana hän on erikoistunut lastensuojelun kentällä toimivien perheiden ja ammattilaisten ohjaamiseen. Kirsi väitteli filosofian tohtoriksi vuonna 2022 pääaineenaan musiikkiterapia. Valmistuneen väitöksen nimi on Potentials of music therapy with children and families ja se on kokonaisuudessaan luettavissa täältä. Kirsi on kehittänyt Hoivaa ja leiki sijaisperheille -ryhmäintervention, jonka ohjaajakoulutuksia järjestetään keväästä 2025 alkaen.

Kirsi on valmistunut meditaatio- ja rentoutusohjaajaksi sekä restoratiivisen joogan ohjaajaksi. Ryhmille toteutettavat äänimaljarentoutukset sekä psykofyysinen työnohjaus toteutuvat Kirsin ohjauksessa Peter Hess® äänimaljarentoutus -menetelmää ja restoratiivista joogaa käyttäen. Hoitava hengitys -ohjaajana Kirsi tarjoaa mm. tasapainoinen ja tietoinen hengitys -workshopeja sekä äänen ja hengittämisen meditatiiviseen ja hoitavaan käyttöön fokusoituneita työpajoja.

Kirsin saat kiinni sähköpostilla: kirsi.tuomi(at)myllytalo.fi tai puh. 040 5443784.

HARRI

Harri Tuomi valmistui fysioterapeutiksi vuonna 1997. Oma urheilutausta ja selkäpulmat ovat suunnanneet Harrin kiinnostusta tuki- ja liikuntaelin vaivojen hoitoon ja kuntoutukseen. Oikeiden asentojen ja kehonhuollon merkitys painottuu ohjauksessa varsinaisen hoidon ohella. Oma golf-harrastus on aukaissut tien myös ko. lajille ominaisiin kehollisiin haasteisiin, niiden ratkaisemiseen ja hoitoon.

Harri on Yin-joogan ja restoratiivisen joogan ohjaaja, joiden ohjenuorana on irti päästäminen. Suorittamisen sijaan syvävenytysten ja rentoutumisen annetaan toteutua painovoiman avulla omaa kehoa kuunnellen. Yin-jooga ja restoratiivinen jooga voidaan toteuttaa joko yksilöllisesti, osana hierontaa tai räätälöidysti, erillisestä tilauksesta ryhmällesi. Harri käyttää työssään myös matalataajuiseen vibroakustiseen ääneen perustuvaa ja manuaalisesti toteutettavaa Peter Hess® äänimaljarentoutus -menetelmää. Esteettisen nautinnon lisäksi äänimaljat tarjoavat lempeästi syvärentouttavan kokemuksen, kun niitä soitetaan keholla.

Harrin saat parhaiten kiinni puh. 0400 861042 tai sähköpostitse: harri.tuomi(at)myllytalo.fi.