Siirry sisältöön
Hyvinvoinnin viikonloppu musiikkiterapeuteille 28.-29.9.2024
210,00 € / 2 vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Myllytalomylly@myllytalo.fi0400 861042Y-tunnus:1771642-7Kauppiaan ehdot

Hei musiikkiterapeutti! Tämä on juuri sinulle tarkoitettu palautumisen ja rentoutumisen viikonloppu yhdessä kollegoiden kanssa. Suorittamisen ja vaatimusten sijaan keskitytään olemiseen, itsemme kuuntelemiseen ja hyvään oloon.

Viikonloppu järjestetään Wanhan Koulun Rauhassa (Markkulanmäentie 6) Hattulan vanhimmalla kyläkoululla Pelkolassa, tunnelmallisten hirsiseinien suojassa. Paikanpäällä runsaasti vapaata parkkitilaa, haku Parolan asemalta mahdollinen.

Ohjelmaan sisältyy hengityksen ja äänen resonoinnin kanssa työskentelyä, syvävenyttävää ja aidosti kaikille sopivaa yinjoogaa, äänimaljarentoutusta, yhteistä improvisointia ja voimavarakeskeistä työskentelyä. Tarkemman ohjelman löydät alta.

Mukaan voit tulla yöpymisellä tai ilman. Tarvittaessa voit tulla majoittumaan jo perjantaina klo 18 alkaen. Viikonloppuun otetaan osallistujia maksimissaan 15 (yöpymistilat 10:lle). Kaikki ohjelmaan merkityt ruuat sisältyvät hintaan, ne ovat itse tehtyjä ja toiveestasi huomioimme myös erikoisruokavaliot.

Tervetuloa meille pitämään huolta itsestäsi maadoittavassa maalaisympäristössä! Rauhassa on hyvä olla <3

Lauantai 28.9.2024

klo 10 Aamupala, majoittuminen

klo 11 Laskeutuminen viikonloppuun, tutustumista, rauhoittumista ja availua

klo 12.30 Lounas ja ruokalepo

klo 14 Terapeutti ja säilömisen taakka. Improvisointia ja reflektiivistä keskustelua. Oma djembe mukaan jos mahdollista :)

klo 15.30 Kahvi

Klo 16.30 Syvävenyttävää, kaikille kehoille sopivaa rauhallista yinjoogaa (lämpimät vaatteet) ja gong- ja äänimaljarentoutus

klo 18.30 Raclette -illallinen

klo 20 Pihasauna lämmin

Vapaata illan viettoa alakerran olotuvassa - myös jamittelu, soitto ja tanssi mahdollista :)

Sunnuntai 29.9.2024

klo 9 Aamupala

klo 10 Matka itseen tietoisesti hengittäen ja äänen resonointia hyödyntäen

klo 12 Lounas ja ruokalepo

klo 13.30 Reflektointi viikonlopun annista, omasta hyvinvoinnista ja tulevaan suuntaamisesta

klo 14.30 Lähtökahvit ja kotimatkalle

Retriitin ohjaavat Wanhan Koulun Rauhan emäntä ja isäntä, jooga- ja rentoutusohjaaja, äänimaljarentouttaja, FT musiikki- ja vuorovaikutusterapeutti, työnohjaaja Kirsi Tuomi sekä jooga- ja rentoutusohjaaja, äänimaljarentouttaja ja fysioterapeutti Harri Tuomi

Viikonlopun hinta on 210€, sis. ohjelmat ja niihin tarvittavat tarvikkeet (djembejä rajoitettu määrä) sekä ruokailut.

Retriittiin on mahdollista osallistua ilman yöpymistä tai paikanpäällä yöpyen. Yöpyminen 2hh 25€ (aittamajoitus) / 30€ (päärakennus) 1hh 35€ (aittamajoitus) / 40€ (päärakennus), liinavaatteet ja pyyhe 15€/hlö. Yöpyminen on mahdollista noin kymmenelle hengelle.

Ilmoittautuminen on sitova, maksuton peruutus 1 vko ennen tapahtuman alkua. 50% hinnasta palautetaan, mikäli peruutus tapahtuu ennen kahta vuorokautta tapahtuman alkua, jonka jälkeen hinta peritään täysimääräisenä.

Vegaani ja gluteeniton ruokavalio mahdollinen, ilmoita siitä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä lisätiedoissa. Ilmoita lisätietoihin myös majoitustarpeestasi sekä mahdollisesta huonekaveritoiveesta.

Lisätietoja puh. 040 5443784 / Kirsi tai kirsi.tuomi@myllytalo.fi