Siirry sisältöön
Navetta huoneisto, 1-4 hlöä
10,00 €
140,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Henkilö10,00 €

Aamiaispaketit

Kauppias

Myllytalomylly@myllytalo.fi0400 861042Y-tunnus:1771642-7Kauppiaan ehdot

Navetta huoneisto, 1-4 hlöä


Navetta -huoneistossa majoittuu mukavasti 1-4 henkilöä. Yhdessä tasossa olevassa huoneistossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa kummassakin on kaksi vuodetta. Toisen makuuhuoneen vuoteet on mahdollista yhdistää parivuoteeksi (queen). Viihtyisä tupakeittiö on yhdistettynä oleskelutilaan. Lisäksi huoneistossa on oma wc/kylpyhuone. Parkkipaikat löytyvät huoneiston edestä samoin kuin pieni oma terassi. Huoneisto on käytössäsi saapumispäivänä klo 16 alkaen. Uloskirjautuminen seuraavana päivänä klo 11.

Huoneistoissamme yövyt kotoisasti, ripauksella luksusta ja hemmottelua. Huoneistohotelli-tyyppisesti toteutetut majoitustilamme on tehty 1900-luvun alussa rakennettuun talli- navettarakennukseen, joka on muutettu tyylillä ja laadukkaasti remontoiden täysin palveleviksi huoneistoiksi. Huoneistomme ovat hyvin varusteltuja niin yhden kuin useamman henkilön tarpeisiin. Huoneistojen keittiöt sisältävät astiastot vähintään neljälle, jääkaapin, lieden, tiskikoneen, mikroaaltouunin, kahvinkeittimen (MoccaMaster) ja vedenkeittimen sekä leivänpaahtimen. TV ja pyykinpesukone löytyvät Talli- ja Navetta -huoneistosta. Pihapiirimme tarjoaa ilmaiset pysäköintitilat, ja huoneistoissa on langaton internet-yhteys.

Pyynnöstä majoittujien käytössä on lautapelejä, korona-peli, kroketti-peli ja petanque, hiekkaleluja sekä talvisin pulkkia. Pieneen retkeilyyn on Myllytalolta saatavissa mukaan istuinaluset, termospullo ja emaliset Muumi-mukit. Kesäviikonloppuisin auki olevan Latokaffilan leikkipaikka on auki pienille vieraille myös kahvilan aukioloajan ulkopuolella. Pihapiiristä löytyy sulan maan aikaan myös satupolku kaikille lapsenmielisille :) Vieraidemme käytössä on lisäksi hiiligrilli, kysy lisää sen käytöstä isäntäväeltä.

Navetta-huoneiston hinta on 140€/1hlö/vrk. Lisähenkilöt +10€. Hinta sisältää liinavaatteet ja normaalin loppusiivouksen.