Siirry sisältöön
Paja huoneisto, 1-2 hlöä
10,00 €
120,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Henkilö10,00 €

Lisäpalvelut

Kauppias

Myllytalomylly@myllytalo.fi0400 861042Y-tunnus:1771642-7Kauppiaan ehdot

Paja-huoneisto

Paja-huoneisto on viikonloppu- ja sesonkikäytössä tarvittaessa. Paja on Navetta-huoneiston naapurissa ja palvelee kahden hengen majoitustarpeita hyvin. Katutasossa sijaitsevassa yksikerroksisessa huoneistossa on 1 makuuhuone (erillisillä tai yhteen liitetyillä vuoteilla), tupakeittiö sekä kylpyhuone-wc. Keittiö on muiden huoneistojen tapaan täysin varusteltu omatoimiseen ruuan laittoon. Parkkipaikat löytyvät tämänkin huoneiston edestä, samoin kuin oma pieni terassi.

Huoneisto on käytössäsi saapumispäivänä klo 16 alkaen. Uloskirjautuminen seuraavana päivänä klo 11.

Huoneistoissamme yövyt kotoisasti, ripauksella luksusta ja hemmottelua. Huoneistohotelli-tyyppisesti toteutetut majoitustilamme on tehty 1900-luvun alussa rakennettuun talli- navettarakennukseen, joka on muutettu tyylillä ja laadukkaasti remontoiden täysin palveleviksi huoneistoiksi. Huoneistomme ovat hyvin varusteltuja niin yhden kuin useamman henkilön tarpeisiin. Huoneistojen keittiöt sisältävät astiastot vähintään neljälle, jääkaapin, lieden, tiskikoneen, mikroaaltouunin, kahvinkeittimen (MoccaMaster) ja vedenkeittimen sekä leivänpaahtimen. TV ja pyykinpesukone löytyvät Talli- ja Navetta -huoneistosta. Pihapiirimme tarjoaa ilmaiset pysäköintitilat, ja huoneistoissa on langaton internet-yhteys.

Pyynnöstä majoittujien käytössä on lautapelejä, korona-peli, kroketti-peli ja petanque, hiekkaleluja sekä talvisin pulkkia. Pieneen retkeilyyn on Myllytalolta saatavissa mukaan istuinaluset, termospullo ja emaliset Muumi-mukit. Kesäviikonloppuisin auki olevan Latokaffilan leikkipaikka on auki pienille vieraille myös kahvilan aukioloajan ulkopuolella. Pihapiiristä löytyy sulan maan aikaan myös satupolku kaikille lapsenmielisille :) Vieraidemme käytössä on lisäksi hiiligrilli, kysy lisää sen käytöstä isäntäväeltä.

Paja-huoneiston hinta 120€/1hlö/vrk, Lisähenkilö +10€. Hinta sisältää liinavaatteet ja normaalin loppusiivouksen.

Teethän varaustiedustelut suoraan Myllytaloon puhelimitse tai sähköpostitse.

Harri 0400 861042 tai sähköpostilla mylly@myllytalo.fi