Siirry sisältöön
Yksilöllinen äänimaljarentoutus, 60 min.
70,00 € / 1 h

Kauppias

Myllytalomylly@myllytalo.fi0400 861042Y-tunnus:1771642-7Kauppiaan ehdot

Yksilöllinen äänimaljarentoutus

Keholla soitettavassa yksilöllisessä äänimaljarentoutuksessa matalataajuisen vibroakustisen hierovan vaikutuksen tuntee lihaksissa ja kudoksissa. Rentoutus toteutetaan lämpimällä alustalla varustetulla hoitopöydällä, jossa maljoja soitetaan vaatetetulla keholla huopapäällysteisellä malletilla.

Eri maljoja soitetaan suunnitelmallisesti eri kohdissa kehoa niiden resonointitaajuuksien mukaisesti. Ensimmäisellä kerralla keskitytään selkäpuoleen, mutta useamman kerran rentoutuksissa maljoja soitetaan myös vatsapuolella sekä raajoissa.

Resonointi vaikuttaa paitsi mieltä ja kehoa rentouttavasti, usein myös unenlaatuun, stressitasoon, aivojen palautumiseen ja aineenvaihduntaan. Rentoutuksen aikana saat vain olla, kukaan ei vaadi sinulta mitään, suorittaminen jää taakse ja voit levätä esteettisesti kauniiden äänien soinnissa.

Keholla soitettava äänimaljarentoutus on aina yksilöllinen, ja tapaaminen sisältää alkukeskustelun, rentoutuksen ja palautumisen. Yksilöllistä äänimaljarentoutusta ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, eikä henkilöille, joilla on sydämentahdistin tai syöpähoidot kesken.