Siirry sisältöön

Äänimaljat (engl. singing bowls) ovat ikiaikainen tapa päästä syvärentoutuneeseen tilaan. Myllytalolla käytettävän Peter Hess® äänirentoutusmenetelmän perustana on vastuullisuus, herkkyys sekä yksilöllinen virittäytyminen asiakkaan tilaan. Käsin taotut, uniikit maljat ja gongit ovat korkealaatuisia ja ne on viritetty omille äänitaajuuksilleen vastaamaan tarkasti käyttötarkoitustaan. (lisätietoja esim: http://www.medi-sound.fi)

Keholla soitettavassa yksilöllisessä äänimaljarentoutuksessa matalataajuisen vibroakustisen hierovan vaikutuksen tuntee lihaksissa ja kudoksissa. Rentoutus toteutetaan lämpimällä alustalla varustetulla hoitopöydällä, jossa maljoja soitetaan vaatetetulla keholla huopapäällysteisellä malletilla. Eri maljoja soitetaan suunnitelmallisesti eri kohdissa kehoa niiden resonointitaajuuksien mukaisesti. Ensimmäisellä kerralla keskitytään selkäpuoleen, mutta useamman kerran rentoutuksissa maljoja soitetaan myös vatsapuolella sekä raajoissa. Resonointi vaikuttaa paitsi mieltä ja kehoa rentouttavasti, usein myös unenlaatuun, stressitasoon, aivojen palautumiseen ja aineenvaihduntaan. Rentoutuksen aikana saat vain olla, kukaan ei vaadi sinulta mitään, suorittaminen jää taakse ja voit levätä esteettisesti kauniiden äänien soinnissa. Keholla soitettava äänimaljarentoutus on aina yksilöllinen, ja tapaaminen sisältää alkukeskustelun, rentoutuksen ja palautumisen.

Pariäänimaljarentoutuksessa rentoutus toteutetaan kahdella vierekkäisellä, lämpimällä alustalla varustetulla hoitopöydällä. Maljoja soitetaan vuorotellen kummankin osallistujan vaatetetulla keholla huopapäällysteisellä malletilla. Tällöin maljojen resonointi siirtyy asiakkaaseen paitsi kehon- myös ilman kautta. Tule kokeilemaan uutuustuotettamme yhdessä puolisosi tai ystäväsi kanssa!

Keholla soitettavaa äänimaljarentoutushoitoa on mahdollista saada paitsi erillisenä 45min. rentoutuksena, myös Harrin toteuttaman fysioterapian tai Kirsin psykofyysisen työnohjauksen yhteydessä. Sitä ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, eikä henkilöille, joilla on sydämentahdistin tai syöpähoidot kesken.

Ryhmämuotoinen äänimaljarentoutus, jota joskus kutsutaan myös sointukylvyksi, toteutetaan Myllytalon päärakennuksessa. Kynttilöin valaistu hirsitalon pirtti hämmärretään, lattialle levitetään joogamatot ja kylmemmällä ilmalla myös angoravillaiset alustat. Kaikki tarvittava, tyynyjä, peittoja, silmätyynyjä ja bolstereita myöden tarjotaan Myllytalon puolesta, jotta voit todella tulla paikalle sellaisena kuin olet. Ääniaallot kulkevat läsnäolijoihin sekä ilman että ääntä resonoivan puulattian kautta edesauttaen kehon kokonaisvaltaista rentoutumista. Esteettisesti kauniisti soivat laadukkaat maljat yläsävelsarjoineen ovat lisäksi miellyttävä kokemus sellaisenaan. Rentoutuksen aikana saat vain olla, kukaan ei vaadi sinulta mitään, suorittaminen jää taakse ja voit levätä kauniiden äänien soinnissa.

Tervetuloa kokemaan elämyksellinen hetki, hetki vain sinua varten!