Siirry sisältöön
Talli-huoneisto, 1-6 hlöä
10,00 €
150,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Henkilö10,00 €

Tuoteoptiot

Kauppias

Myllytalomylly@myllytalo.fi0400 579281Y-tunnus:1771642-7Kauppiaan ehdot

Talli-huoneisto 1-6 hlöä


Studio-tyyppisessä, kahdessa tasossa olevassa Talli -huoneistossa majoittuu mukavasti 1-4 henkilöä ja 2 henkilöä varavuoteisiin. Alakerrassa on tupakeittiö tilavan oleskeluhuoneen yhteydessä. Alakerrasta löytyy myös oma wc/kylpyhuone. Yläkerrassa on yksi erillinen makuutila parivuoteella (queen), jonka lisäksi avonaisen parven eri päissä on kaksi erillistä vuodetta. Talli -huoneistoon on mahdollista saada neljän majoittujan lisäksi 2 varavuodetta lisämajoittujille.
Huoneisto on käytössäsi saapumispäivänä klo 16 alkaen. Uloskirjautuminen seuraavana päivänä klo 11.

Huoneistoissamme yövyt kotoisasti, ripauksella luksusta ja hemmottelua. Huoneistohotelli-tyyppisesti toteutetut majoitustilamme on tehty 1900-luvun alussa rakennettuun talli- navettarakennukseen, joka on muutettu tyylillä ja laadukkaasti remontoiden täysin palveleviksi huoneistoiksi. Huoneistomme ovat hyvin varusteltuja niin yhden kuin useamman henkilön tarpeisiin. Huoneistojen keittiöt sisältävät astiastot vähintään neljälle, jääkaapin, lieden, tiskikoneen, mikroaaltouunin, kahvinkeittimen (MoccaMaster) ja vedenkeittimen sekä leivänpaahtimen. TV ja pyykinpesukone löytyvät Talli- ja Navetta -huoneistosta. Pihapiirimme tarjoaa ilmaiset pysäköintitilat, ja huoneistoissa on langaton internet-yhteys.

Pyynnöstä majoittujien käytössä on lautapelejä, korona-peli, kroketti-peli ja petanque, hiekkaleluja sekä talvisin pulkkia. Pieneen retkeilyyn on Myllytalolta saatavissa mukaan istuinaluset, termospullo ja emaliset Muumi-mukit. Kesäviikonloppuisin auki olevan Latokaffilan leikkipaikka on auki pienille vieraille myös kahvilan aukioloajan ulkopuolella. Pihapiiristä löytyy sulan maan aikaan myös satupolku kaikille lapsenmielisille :) Vieraidemme käytössä on lisäksi hiiligrilli - kysy lisää sen käytöstä isäntäväeltä.

Talli-huoneiston hinta on 150€/1hlö/vrk, lisähenkilöt + 10€, viidennen ja kuudennen majoittujan lisämaksu lisävuoteessa +20€. Hinta sisältää liinavaatteet ja normaalin loppusiivouksen.