Siirry sisältöön
200,00 € / 4 h

Kauppias

Myllytalomylly@myllytalo.fi0400 861042Y-tunnus:1771642-7Kauppiaan ehdot

LatoSpa

Rauhaa ja hiljaisuutta.
Lempeyttä ja vahvuutta.
Rentoutta ja hyvinvointia.

Kaikkea sitä varten ideoitiin Myllytalon LatoSpa. LatoSpa:n sydämen muodostaa vanhan pihasaunan kertalämmitteinen ja n. viiden tunnin lämmittämisen vaativa Aitokiuas, jonka pehmeät ja pitkään viipyilevät löylyt rentouttavat  stressaantuneenkin kehon. Kiire ja melu saavat jäädä taakse, kun mustan kiukaan urut soivat. Saunan lämmöstä voi pulahtaa kuuden hengen paljuun tähtitaivaan alle ja antaa veden helliä jäseniä. Vanhaan puulatoon tehty ja terassilämmittimillä varustettu oleskelutila tarjoaa jääkaappeineen ja grilleineen hengähdyspaikan sekä saunomisen lomassa että sen jälkeen. Aitoja kokemuksia aidossa ympäristössä, reilun kivenheiton päässä Hämeenlinnan keskustasta.

Kurkista lisätietoja blogistamme.

Koko LatoSpa:n vuokraus (sauna, oleskelutila ja palju) 200€ / ilta / max 4hlöä (majoittujille 150€). Lisähenkilöt 20€/hlö. Hintaan sisältyvät pellavaiset pefletit, kierrätysmateriaalista tehdyt paljumyssyt sekä vegaaniset pesuaineet.

Pelkkä sauna (sauna ja oleskelutila) 100€ / ilta / max 4hlöä (majoittujille 70€). Lisähenkilöt 10€/hlö. Hintaan sisältyvät pellavaiset pefletit sekä vegaaniset pesuaineet. Hinnat sisältävät alv:n.

Huom! Juhlapyhinä ja juhlapyhien aattoina (esim. vappu, juhannus, uusi vuosi) LatoSpa:n vuokraus 300€ / ilta / max 4hlöä (majoittujilta 250€/ilta). Lisähenkilöt 20€/hlö. Pelkkä sauna ei ole juhlapyhinä ja juhlapyhien aattoina käytössä. 

LatoSpa vuokrataan saman päivän aikana vain yhdelle seurueelle hygieniasyistä.

Henkilömäärä 2-12, isomman ryhmän osalta Pyydä tarjous Harrilta puh. 0400 861042.

Kellonaika (max 5 tuntia aloitusajankohdasta)

Huomioithan, että LatoSpan oleskelutila on kylmää tilaa. Terassilämmittimet pitävät lämpimänä melko pitkälle syksyyn ja aikaistavat kevättä, mutta pakkasella siellä illanistuminen ei ole miellyttävää. Sitä silmälläpitäen olemme vuokranneet viereisen Talli-huoneiston alakertaa, mikäli se on vapaana. Kysy asiasta lisää Harrilta puh. 0400 861042.