Siirry sisältöön

Perhe on meille tärkeä arvo jo sinänsä ja sen vuoksi sydäntämme lähellä on perheiden viihtyvyys meillä. Pienten vieraiden hyväolo on kaiken perusta ja siksi olemme panostaneet heidänkin rentoutumiseensa.

Majoitusratkaisumme ovat perheille ihanteellisia. Asunnoista löytyy omaa tilaa, mutta silti mahdollisuus yhteisiin ruokailuihin, pelailuun tai vaikka tv:n katseluun. Koska huoneistomme sijaitsevat katutasossa, on meille helppo tulla pienimpienkin vieraiden kanssa. Tarvittaessa meiltä on mahdollisuus lainata syöttötuolia tai matkasänkyä - muista mainita niistä varauksesi yhteydessä.

Olemme halunneet kehittää hyvinvoinnin palveluitamme vastaamaan myös perheiden tarpeisiin. Olisiko vuorovaikutusleikkihetki teille kiva ohjelmanumero vai kenties yhteinen mielikuva- ja rentoutusmatka äänimaljojen maailmaan. Tai ehkä teidän perheenne voisi innostua saunatontun perinnesaunasta? Näihin ohjelmiin voit tutustua tästä linkistä.

Myllytalon pihapiiristä löytyy sulan maan aikaan pieni satupolku ja kesäkahvilan leikkipaikka on käytössä aukiolojen ulkopuolellakin. Lisäksi viereisen koulun pihalla voi leikkiä ja pelailla ja vierestä lähtevät lapsillekin sopivat hiihtoladut. Viereiseen pulkkamäkeen löytyy pulkat lainaan Myllytalolta. Sisä- ja ulkopelejä on saatavilla pyynnöstä perheenne käytöön.

Myllytalolla on monenlaista tekemistä ja kokemista kaiken ikäisille. Lämpöisesti tervetuloa meille koko perhe!