Siirry sisältöön
145,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Myllytalo mylly@myllytalo.fi 0400 861042 Y-tunnus: 1771642-7 Kauppiaan ehdot

Levon ja hiljentymisen retriitti 6.-7.4.2023, Myllytalo

Retriitti on täyteen varattu. Mikäli haluat ilmoittautua jonotuspaikoille, laita yhteystietosi sähköpostitse mylly@myllytalo.fi

Tällä retriitillä sinulla on aikaa ja tilaa päästää irti ja hiljentyä. Olemisen tilaan laskeudutaan lempeästi ja myötätuntoisesti itseä kuunnellen, antaen samalla mahdollisuus levolle ja hyvälle ololle. Retriittiin osallistuminen ei vaadi mitään aiempaa kokemusta tai taitoja, se palvelee niin ensikertalaisia kuin kokeneita joogaajia. Kaikki harjoitukset ovat kehoa ja mieltä helliviä, ja niiden tarkoituksena on sykettä laskemalla auttaa sinua asettumaan pehmeän kehotietoiseen tilaan.

Retriitti pidetään 100-vuotiaan Myllytalon pirtissä, jonka hirsiseinät huokuvat rauhallista tunnelmaa. Kaikki harjoituksiin liittyvät tarvikkeet löytyvät meiltä. Retriittiin otetaan osallistujia maksimissaan 9, jolloin sen tunnelma pysyy intiimin henkilökohtaisena. Ruuat ovat itse tehtyjä ja toiveestasi huomioimme myös erikoisruokavaliot.

Saunominen tapahtuu syvärentouttavassa pihasaunassamme, jonka yhteydessä on myös uniikki oleskelutila ja lämmin palju. Lisäksi sinulla on mahdollisuus nauttia erikseen varattavista yksilöhoidoista (esim. klassista hierontaa, turvehaudehoitoja tai yksilöllistä äänimaljarentoutusta) ennen varsinaisen retriitin alkua tai sen jälkeen.

Voit osallistua retriitille joko yöpymällä kauniisti entisöidyssä huoneistomajoituksessa tai osallistumalla vain merkittyyn ohjelmaan.

Tervetuloa vastaanottamaan kevät hiljentymällä ja kokonaisvaltaisesti rentoutumalla, ilman suorittamista ja pakkoa. Hengitä.

Levon ja hiljentymisen retriitin ohjelma

Torstai 6.4.2023

Saapuminen klo 14 alkaen omaan tahtiin

mahdollisuus yksilöhoitoihin (esim. turvehaudehoito, klassinen hieronta, yksilöllinen äänimaljarentoutus - varaa aika suoraan Harrilta!)

Klo 17 Herkullinen uuniperuna-päivällinen

Klo 18-19.30 Virittäytyminen retriittiin sekä restoratiivinen levon jooga

Klo 20-22.30 LatoSpa - Perinnesauna ja palju lämpimänä

Perjantai 7.4.2023

Klo 9.00 Äänimaljarentoutus

Klo 10.00 Aamiainen (ja huoneiden luovutus)

Klo 11 - 12.30 Lempeä yinjooga

Klo 13 Maukas keittolounas

Klo 14 Rentoutuneena kohti kotia <3

Retriitin ohjaavat Myllytalon isäntä ja emäntä, Harri ja Kirsi Tuomi.

Hinta 145 € sisältäen ohjelman ja siihen liittyvät tarvikkeet, ohjelmaan merkityt ruokailut sekä saunan ja paljun.

Huoneistomajoitus +50€ / hlö.

Vegaani ja gluteeniton ruokavalio mahdollinen, ilmoita siitä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja puh. 0400 861042 / Harri tai mylly@myllytalo.fi