Siirry sisältöön

MYLLYTALON VÄKI

Me olemme Kirsi ja Harri Tuomi. Hyvinvointi on osa ydinosaamistamme - Harri on ammatiltaan fysioterapeutti ja Yin-joogaohjaaja, Kirsi musiikki- ja vuorovaikutusterapeutti sekä työnohjaaja. Elämän haastaviin puoliin olemme perheenä päässeet tutustumaan lastensuojelun parissa työskentelyn kautta, jolloin omasta jaksamisesta huolehtiminen on myös henkilökohtaisella tasolla noussut esiin. Tästä kumpuaakin Myllytalon tavaramerkiksi noussut "Hengitä.". Se ei käske, ei kehoita, eikä huuda, vaan toteaa, ehkä hiukan muistuttaakin. Arjen voimavarojen löytäminen on meille kaikille yhtä tärkeää kuin silloin tällöin ripaus luksusta ja hemmottelua. Nyt kun omat kolme lastamme ovat jo isoja, on tullut aika avata Myllytalon ovet tälle mahdollisuudelle. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi!

MYLLYTALON HISTORIA

Myllytalolla on satavuotinen historia Hämeenlinnan itäpuolella. Talo sijaitsee silloisen maantien, nykyisen kevyen liikenteen väylän varrella Ruununmyllyn koulun ja Kruununmyllyn vieressä. Päärakennus piha-aittoineen valmistui vuonna 1921 ja sama suku asui taloa vuoteen 1989 saakka. Tuomet ovat Myllytalon neljäs isäntäväki ja he muuttivat taloon elokuussa 2011. Tavoitteena on vaalia vanhoja rakennuksia ja pihapiiriä perinteitä kunnioittaen nykyajan vaatimuksiin vastaten.

KIRSI

Kirsi Tuomi on FM musiikkiterapeutti, Theraplay- ja DDP -vuorovaikutusterapeutti, työnohjaaja (STOry) ja mlko. Kirsin erityisenä osaamisalueena on parinkymmenen vuoden ajan ollut kiintymyspohjainen kuntoutus syntymä-, sijais- ja adoptioperheiden kanssa.  Kirsi toimii terapiatyön lisäksi kouluttajana sekä musiikkiterapian että vuorovaikutusterapeuttisen työskentelyn aloilla. Kirsi on luennoinut omaan erikoisalaansa liittyen lukuisissa ulkomaisissa kongresseissa ja tekee myös kansainvälistä yhteistyötä terapia-alan muiden ammattilaisten kanssa. Työnohjaajana hän on erikoistunut lastensuojelun kentällä toimivien perheiden ja ammattilaisten ohjaamiseen. Kirsi viimeistelee väitöstutkimusta pienten lasten ja perheiden musiikkiterapiaan liittyen Jyväskylän yliopistoon.

Kirsi on valmistunut meditaatio- ja rentoutusohjaajaksi. Ryhmille toteutettavat äänimaljarentoutukset sekä psykofyysinen työnohjaus toteutuvat Kirsin ohjauksessa Peter Hess® äänimaljarentoutus -menetelmää käyttäen. Hoitava hengitys -ohjaajana Kirsi tarjoaa mm. tasapainoinen ja tietoinen hengitys -workshopeja sekä äänen ja hengittämisen meditatiiviseen ja hoitavaan käyttöön fokusoituneita työpajoja.

Kirsin saat kiinni sähköpostilla: kirsi.tuomi(at)myllytalo.fi tai puh. 040 5443784.

HARRI

Harri Tuomi valmistui fysioterapeutiksi vuonna 1997. Oma urheilutausta ja selkäpulmat ovat suunnanneet Harrin kiinnostusta tuki- ja liikuntaelin vaivojen hoitoon ja kuntoutukseen. Oikeiden asentojen ja kehonhuollon merkitys painottuu ohjauksessa varsinaisen hoidon ohella. Oma golf-harrastus on aukaissut tien myös ko. lajille ominaisiin kehollisiin haasteisiin, niiden ratkaisemiseen ja hoitoon.

Harri on Yin-joogaohjaaja, jonka ohjenuorana on irti päästäminen. Suorittamisen sijaan syvävenytykset annetaan toteutua painovoiman avulla omaa kehoa kuunnellen. Yin-joogaa voidaan toteuttaa joko yksilöllisesti osana hierontaa tai räätälöidysti, erillisestä tilauksesta ryhmällesi. Harri käyttää työssään myös matalataajuiseen vibroakustiseen ääneen perustuvaa ja manuaalisesti toteutettavaa Peter Hess® äänimaljarentoutus -menetelmää. Esteettisen nautinnon lisäksi äänimaljat tarjoavat lempeästi syvärentouttavan kokemuksen, kun niitä soitetaan keholla.

Harrin saat parhaiten kiinni puh. 0400 861042 tai sähköpostitse: harri.tuomi(at)myllytalo.fi.