Siirry sisältöön

Meditatiivinen kehotietoisuus - hengitys, hoitava ääni ja rentouttavat äänimaljat 60 min.

Meditatiivinen kehotietoisuus – hengitys, hoitava ääni ja rentouttavat äänimaljat

Tässä ryhmämuotoisessa, kokonaisvaltaisessa kehotietoisuuteen keskittymisen ja rentoutumisen hetkessä saat kääntää itsesi ja mielesi meille elintärkeän, hengittämisen, äärelle. Hengityksen hoitava vaikutus tiedostetaan entistä paremmin ja tässä ja nyt -hetkeen keskittymällä se voi avata uusia ovia mielen hälyn vaimentamiseen, tunteiden kanssa työskentelyyn ja rauhoittumiseen. Tietoiseen hengittämiseen liitetään pieniä ja yksinkertaisia liikesarjoja, joiden avulla siirrytään oman äänen ja sen kehossa resonoinnin vaikutusten tutkimiseen.

Äänentuotossa ei ole oleellista se, miltä se kuulostaa, vaan miltä ja missä se kehossa tuntuu. Ääni itsessään vapauttaa ulos tullessaan monenlaisia lukkoja, mutta sen avulla voidaan myös tietoisesti resonointia kohdentamalla rentouttaa lihaksia ja helpottaa kiputiloja. Samalla mieli fokusoituu ja meditatiivinen tyhjä pään tila mahdollistuu.

Lopuksi päästään nauttimaan äänimaljojen tuottamasta resonanssista, jossa on lupa päästää kaikesta irti, ilman mitään tekemistä ja suorittamista. Saa vain olla. Ja hengittää.

-          Ryhmän koko 2-10hlö

-          60min. 75€/2-3hlö, lisähenkilöt +15€

-          90min. 100€/2-3hlö, lisähenkilöt +20€

-          120min. 125€/2-3hlö, lisähenkilöt +25€

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

Kirsi: kirsi.tuomi@myllytalo.fi / 040 5443784 / musiikki- ja vuorovaikutusterapiat, työnohjaus ja koulutus, workshopit