Siirry sisältöön
75,00 € / 1 h

Kauppias

Myllytalo mylly@myllytalo.fi 0400 861042 Y-tunnus: 1771642-7 Kauppiaan ehdot

Pariäänimaljarentoutus

Pariäänimaljarentoutuksessa rentoutus toteutetaan kahdella vierekkäisellä, lämpimällä alustalla varustetulla hoitopöydällä. Maljoja soitetaan vuorotellen kummankin osallistujan vaatetetulla keholla huopapäällysteisellä malletilla. Tällöin maljojen resonointi siirtyy asiakkaaseen paitsi kehon- myös ilman kautta. Eri maljoja soitetaan suunnitelmallisesti eri kohdissa kehoa niiden resonointitaajuuksien mukaisesti.

Pariäänimaljarentoutuksessa keskitytään yleensä selkäpuolella soittamiseen, mutta toteutus on aina yksilöllinen. Resonointi vaikuttaa paitsi mieltä ja kehoa rentouttavasti, usein myös unenlaatuun, stressitasoon, aivojen palautumiseen ja aineenvaihduntaan. Rentoutuksen aikana saatte vain olla, kukaan ei vaadi teiltä kummaltakaan mitään, suorittaminen jää taakse ja voitte levätä esteettisesti kauniiden äänien soinnissa.

Tapaaminen sisältää yhteisen alkukeskustelun, rentoutuksen ja palautumisen. Keholla soitettavaa äänimaljarentoutusta ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, eikä henkilöille, joilla on sydämentahdistin tai syöpähoidot kesken.