Hyvinvointia keholle

RIPAUS LUKSUSTA -LOMA 2 VRK, 2-5 hlöä

Hemmottelua ja hyvää oloa uniikissa ympäristössä Hämeenlinnassa

-        Huoneistomajoitus Myllytalolla

Huoneistoissamme yövyt kotoisasti, ripauksella luksusta ja hemmottelua. Uniikit majoitustilamme on tehty 1900-luvun alussa rakennettuun talli- navettarakennukseen, joka on muutettu tyylillä ja laadukkaasti remontoiden täysin palveleviksi huoneistoiksi. Huoneistojen keittiöt sisältävät astiastot vähintään viidelle, jääkaapin, lieden, tiskikoneen, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen sekä leivänpaahtimen. TV ja pyykinpesukone löytyvät myös kummastakin huoneistosta. Pihapiirimme tarjoaa ilmaiset pysäköintitilat, ja huoneistoissa on langaton internet-yhteys. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

-       Aamiaiset huoneistoon toimitettuna

Aamiainen tuodaan huoneistoon sovitusti viimeistään edellisenä iltana ja aamulla ryhmänne voi nauttia sen omatoimisesti huoneiston hyvin varustellussa keittiössä. Aamiainen sisältää kahvin, teen, tuoremehun, täytetyn sämpylän, kananmunan, jugurtin, myslin, hillon sekä hedelmän.

 

-        Ruusu-/turvesauna perinnesaunassa

Valinnan mukaisesti omatoiminen kasvohoito ruusu- tai turvetuotteilla, teeman mukainen jalkakylpy, saunatuoksuvalikoima, shampoo- ja saippuatuotteet sekä kosteusvoide sekä käsi- ja jalkavoide.

-        Lämmin palju sekä n. 20min. henkilökohtainen kasvo- ja päähieronta paljussa

Saunomisen yhteydessä pulahdetaan lämpimään paljuun, jossa saat nauttia hieronnasta. Erityisesti paljukäyttöön suunniteltuun tyynyyn nojaten saat nauttia jännityksiä vapauttavasta päänahan, korvien, kasvojen ja kaulan alueen lempeästä käsittelystä. Hieronnan tarkoituksena on rentouttaa lihaksia, tuottaa hyvää oloa ja huuhtoa stressi pois. Huomioi pieni säävaraus J (ei pakkasella tai rankkasateella).

-        Äänimaljarentoutus koko ryhmälle 60min.

Äänimaljat (engl. singing bowls) ovat ikiaikainen tapa päästä syvärentoutuneeseen tilaan. Myllytalolla käytettävän Peter Hess® äänirentoutusmenetelmän perustana on vastuullisuus, herkkyys sekä yksilöllinen virittäytyminen asiakkaan tilaan. Käsin taotut, uniikit maljat ja gongit ovat korkealaatuisia ja ne on viritetty omille äänitaajuuksilleen vastaamaan tarkasti käyttötarkoitustaan. Ryhmälle toteutettavassa äänimaljarentoutuksessa ääniaallot kulkevat läsnäolijoihin ilman ja resonoivan puulattian kautta, jonka lisäksi yläsävelsarjat harmonisoivat mielen ja edesauttavat kehon rentoutumista.

 -        Fine Dining -ravintolan palvelut käytössäsi kesäkuusta 2021 alkaen

Fine Dining Barbeque -ravintola avataan 200m päässä Myllytalolta sijaitsevaan, 1600-luvulla perustettuun Kruununmyllyyn viimeistään heinäkuussa 2021. Ainutlaatuiseen miljööseen toteutettu ravintola palvelee asiakkaita sekä paikan päällä että take away -ravintolana. Katso lisää www.osafood.fi 

 

Koko paketin hinta lasketaan osallistujien määrän mukaan. Paketti on mahdollista laskea myös yhdelle vuorokaudelle. Kysy lisää sähköpostilla: mylly@myllytalo.fi  

 

 

RATSASTA JA RENTOUDU -HEMMOTTELULOMA AIKUISILLE, 2vrk, 2-5 hlöä

Yhteistyössä Myllytalo ja Saajan talli, Hämeenlinna

Majoitus tapahtuu 100-vuotiaan Myllytalon majoitusrakennuksen neljän hengen huoneistossa, viidennelle hlölle mukava lisävuode. Liinavaatteet pyyhkeineen sisältyvät hintaan. Lisämaksusta mahdollisuus kahdessa erillisessä huoneistossa majoittumiseen. Aamiaiset toimitetaan kumpanakin aamuna huoneistoon (sis. täytetty sämpylä, hedelmä, luonnonjugurtti, mysli ja omenahillo, kananmuna, tuoremehu, kahvi ja tee).

 Ratsastustunnit pidetään Saajan tallilla ja sen ympäristössä. Saajan tallille on Myllytalolta vajaa 2km matkaa, jonka matkan ryhmä voi tehdä haluamallaan tavalla omatoimisesti. Tallilla on käytössä hyvin koulutetut ja luotettavat suomenhevoset ja opetuksesta vastaavat kokeneet ammattilaiset. Ratsastustunnit räätälöidään ryhmän tason ja toiveiden mukaisesti. Sunnuntain maastoretkellä päästään nauttimaan suomalaisesta kansallismaisemasta hevosen selästä käsin.

 Rauhallinen syvävenyttely toteutuu Myllytalon päärakennuksessa. Kehoa notkistava hitaat liikkeet on suunnattu poistamaan selän ja lantionseudun lihasten kireyksiä sekä lisäämään rangan kiertoa. Venyttelyn jälkeen asetutaan n. 30min. kestävään vibroakustiseen äänimaljarentoutukseen. Lämmin vaatetus ja ”kerrospukeutuminen” on suositeltavaa. Samoin oma vesipullo voi olla hyvä mukana. Ilta vietetään uniikissa ympäristössä Myllytalon LatoSpassa. Kertalämmitteisen kiukaan syvärentouttavat löylyt ja suojaisalla terassilla oleva lämmin palju viimeistelevät hyvän olon. Vanhassa puulatoon tehdyssä oleskelutilassa on mahdollisuus illan istumiseen, ja vaikka grillaamiseen.

 
 Aikatauluehdotus (muutoksia voi tulla järjestäjien puolesta ja ryhmä voi niitä toivoa)

1.     Päivä

Klo 15 majoittuminen Myllytalolle

Klo 17-18 Viisaat hevoset – tutustuminen Saajan talliin ja hevosiin (räätälöidään kunkin ryhmän taitotason mukaisesti)

Ilta omaa aikaa ja rauhoittumista

 2.     Päivä

Aamiainen omatahtisesti omassa huoneistossa

Klo 11-12.30 Paluu satulaan kentällä / maneesissa (räätälöidään kunkin ryhmän taitotason mukaisesti)

Omaa vapaata

Klo 15.30-17 Syvävenyttely ja äänimaljarentoutuminen Myllytalolla

Klo 18-22 LatoSpa:n kertalämmitteinen sauna, viihtyisä oleskelutila (grillausmahdollisuus) sekä lämmin palju

 3.     Päivä

Aamiainen omatahtisesti omassa huoneistossa

Klo 10.30-12 Maastoratsastus

Klo 13.30 huoneiden luovutus

 

Lisätietoja www.saajantalli.net 

tai puh. 0400 861042 (Harri Tuomi) /sposti: mylly at myllytalo.fi

 

Selän hyvinvoinnin ylläpitäminen -workshop Myllytalolla

Fysioterapeutti Harri Tuomi

Workshopissa käydään läpi selän hyvinvoinnin perusasioita lihaksiston ja tukielinten näkökulmista. Apuna käytetään havainnollistavia kuvia. Workshopin olennaisena osana on selän hyvinvointia sisältävissä liikkeissä ohjaaminen ja liikeiden kokeilu sekä ylläpitävien vinkkien mahdollisimman yksilöllinen pohdinta

Kesto 90min., 30€/hlö (min. 3hlöä)


Äänimaljarentoutus ryhmälle Myllytalolla


Fysioterapeutti Harri Tuomi / Musiikkiterapeutti Kirsi Tuomi

Tunnetko kehosi olevan ylikierroksilla? Haluaisitko uudenlaisen rentoutumisen kokemuksen? Ryhmässä toteutettava sointukylpy syvärentouttaa kehon soivien maljojen matalataajuisilla ääniaalloilla. Voit rentoutua tuolissa istuen tai alustalla mukavasti makaillen samalla kun kuuntelet esteettisesti kauniiden maljojen sointia. Ryhmille toteutettava äänimaljarentoutus pitää sisällään alustuksen, rentoutuksen sekä pienen sanallisen reflektion.

Kesto 60min., 25 € / hlö (sis. alv) (3-8hlöä)


Hieronta / fysioterapia Myllytalolla

Fysioterapeutti Harri Tuomi

Muiden palveluiden ohessa (majoitus/sauna/koulutus/kokouspalvelut) sinun on mahdollista varata edullisempi yksilöllinen hieronta tai fysioterapia-aika. Varauksen yhteydessä voit kertoa erityisesti hoitoa tarvitsevasta alueesta, esim. niska-hartiaseutu, selkä tai jalat. Hoito perustuu manuaaliseen eli käsillä tehtävään hoitamiseen.

Kesto 30 min., 38 € (norm. 46€) ja 60 min., 50 € (norm. 60€).


Hyvinvointia joogasta Myllytalolla (tilataan ulkopuoliselta palveluntuottajalta)

Fysioterapeutti ja joogaopettaja Maria Lehtonen

  1. Hathajoogassa keho ja mieli hiljentyvät liikkeessä ja hengityksessä. Tunnilla aloitamme hiljentymisellä sekä valmistavilla harjoitteilla. Perusasanat eivät vaadi aikaisempaa kokemusta tai erityistä notkeutta. Jokainen tunti päättyy loppurentoutumiseen.

    Kesto 120min., 40/hlö. (6-8hlöä)

  2. Kundaliinijoogatunnilla yhdistyvät monien eri joogasuuntausten tekniikat. Tunti alkaa virittäytymisellä ja jatkuu hengitysharjoituksilla ja meditaatiolla. Harjoitukset sisältävät myös mudria eli käsien ja sormien asentoja sekä bandhoja eli kehon lihaksilla tehtäviä lukkoja, joiden tarkoituksena on ohjata ja kanavoida energiaa tietyille alueille tai tiettyyn suuntaan. Jokainen tunti päättyy loppuvirittäytymiseen. Mukaan voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta.

    Kesto 90min., 35/hlö (6-8hlöä)

  3. Yin-joogatunti ohjaa syvään hellittämisen ja rentouden tilaan samalla virkistäen sekä tehostaen elinvoiman virtausta. Yin-joogan rentouttavat ja avaavat venytykset yhdistyvät tietoisen hengityksen ja myötätuntoisen läsnäolon eheyttäviin vaikutuksiin. Kehotietoisuus ja ymmärrys itsestä lisääntyvät. Tunti sopii kaikille. Liikkumista rajoittavien nivelvaivojen yhteydessä neuvottele ensin ohjaajan kanssa.

    Kesto 75min., 30€/hlö. (6-8hlöä)

MYLLYTALO | Myllytalontie 4, 13270 Hämeenlinna | Harri: 0400 861042 | Kirsi: 040 5443784 | Email etunimi.sukunimi@myllytalo.fi