Go to content

Lempeä yinjooga ja äänimaljarentoutus - valoa syksyn pimeneviin iltoihin!

Lempeän syvävenyttävä yinjooga ja äänimaljarentoutus jatkuu Myllytalolla! Koska kysyntää ja halukkaita tulijoita oli enemmän kuin pystyimme vastaanottamaan, päädyimme järjestämään irti päästämisen hetkiä jatkossakin.

Kaikki tapaamiset ovat maanantaisin klo 18.30-20, os. Myllytalontie 4, Hämeenlinna.
19.9. yin + äänimaljat (25€)
3.10. yin + äänimaljat (25€)
31.10. maadoittava yin rentouttavalla kosketuksella + äänimaljat (30€)
14.11. hengitys + yin + äänimaljat (25€)
28.11. ääni + yin + äänimaljat (25€)
19.12. maadoittava yin rentouttavalla kosketuksella + äänimaljat (30€)


Kehoa ja mieltä tasapainottava hetki alkaa lempeästi syvävenyttävällä yinjoogalla, jonka kesto on n. 60min.. Yinjoogassa kyse on kehotietoisuuden äärellä olemisesta, eikä siinä ole oikeaa tai väärää tapaa olla. Yin sopiikin sen vuoksi oikeasti kaikille ikään, kankeuteen tai aiempaan kokemukseen katsomatta. Joogahetken jälkeen maadoitutaan äänimaljojen soinnin rentouttavaan kosketukseen ilman mitään suorittamista tai vaatimuksia. Ääni kantaa ja hoitaa ja tarjoaa samalla moniaistimuksellisen ja elämyksellisen kokemuksen.
Lempeän pysähtymisen hetket toteutetaan 100-vuotiaan Myllytalon tunnelmallisessa pirtissä. Kaikki välineet löytyvät meiltä. Ota mukaan vain rennot vaatteet (kerrospukeutuminen suositeltavaa), villasukat ja vesipullo.

Ohjaamassa on Myllytalon isäntä Harri Tuomi, joka on fysioterapeutti, yinjoogaohjaaja, rentoutusohjaaja sekä Peter Hess® äänimaljarentouttaja. Välillä avustamassa on Kirsi-emäntä, musiikki- ja vuorovaikutusterapeutti, PH äänimaljarentouttaja ja rentoutusohjaaja. Tule ja ole, sellaisena kuin olet. Hengitä.

Ilmoittautumiset tekstarilla tai whatsapilla puh. 0400861042 - muista kertoa nimesi ja mille kerralle olet osallistumassa! Mukaan mahtuu 3-8 osallistujaa kerrallaan. Maksu 25/30€ suoritetaan paikanpäällä käteisellä tai kortilla. Tervetuloa meille!